Vidste du, at det er muligt at indrette både med branding og kunst og opnå positiv effekt ved at tænke begge dele ind i din indretning?

Kunst er alletiders til at forbedre arbejdsklimaet, vi bliver gladere, mere effektive og kreative, når vi har kunst på vores arbejdsplads.

Det er der masser af studier, der viser. Og vi ved, de har ret.

Branding er vores mulighed for at vise, at vi er stolte af dét, vi har opnået – vi præsenterer os selv overfor alle gæster af huset og medarbejdere.

Og det ene udelukker ikke det andet.

Der er nemlig al mulig grund til at bruge begge dele, faktisk vil det være en fejl ikke at gøre det.

For brandingen er supervigtig i de lokaler, hvor gæsterne: leverandører/kunder/investorer/partnere/kommende medarbejdere osv. færdes.

Vi ved godt selv, hvad vi tænker, når vi kommer ind i et domicil, hvor de har tænkt over æstetikken og har flotte billeder på væggen, som de brander sig selv med. De har styr på deres forretning.

Kunsten er supervigtig i de lokaler, som medarbejderne arbejder i. De har nemlig allerede virksomheden på computeren, på skriveblokken, på mobilen og i hovedet. For de er jo på arbejde.

Og fordi vi ikke er maskiner, men mennesker, så skal vores hjerne have en pause og oplade ind imellem. Og det er kunst en kilde til. Faktisk en rigtig god kilde.

Vi giver vores hjerne en tiltrængt pause, bliver inspirerede, tager en snak eller falder til ro.

Både brandingen og kunsten har et formål. At optimere oplevelsen i rummet.Så når medarbejderne kommer glade på arbejde og kunden går hjem og tænker at det både var rart at være hos jer og at de har tillid til jeres forretning, så har I nået målet.

Det vil vi gerne hjælpe med.

Vi kan hjælpe med brandingen – både med fotografier, grafisk opsætning og valg af de rette størrelser og materialer.

Vi kan også hjælpe med kunsten – der er færdige værker klar til brug og vi kan skræddersy dem i logofarve, efter værdisæt eller dét, der betyder noget for dig og din virksomhed. Her kan du også vælge imellem forskellige størrelser og materialer.

Vi kan også tilbyde at være behjælpelige med monteringen.

Ved førstegangskøb af kunst kan I fratrække et beløb op til 32.000,- kr. pr. værk i indeværende regnskabsår, der er nogle helt specielle regler, når det kommer til kunst, men det kan vi tale mere om.

Vi går meget op i, at I er supertilfredse og vi vil elske at etablere et samarbejde, hvor vi kan servicere jer allerbedst, fordi vi kender jer.

Husk at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål – 21 74 44 08 – cp-art@mail.dk